Hírek

Tisztelt Látogatóink!

A 194/2021. (IV.26.) Kormányrendelet értelmében 2021. május 4-től a Vörösmarty Mihály Közösségi Színtér ismét a megszokott nyitva tartásban várja látogatóit.

Nyitvatartási idő:

Hétfő: ZÁRVA
Kedd: 9:00 – 19:00
Szerda 9:00 – 19:00
Csütörtök 9:00 – 19:00
Péntek 9:00 – 19:00
Szombat 9:00 – 19:00
Vasárnap: ZÁRVA

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a fenti kormányrendelet alapján foglalkozásainkat és szolgáltatásainkat kizárólag a védettségi igazolvánnyal rendelkező 18 év felettiek,

illetve a 18. év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében (szülő vagy pedagógus) látogathatják, vehetik igénybe.

Az igazolvány meglétét a belépéskor ellenőriznünk kell.

KORMÁNYHIVATALOK - Hírek

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

A bevallási időszakban hosszabb nyitva tartással segít az adóhivatal | Hírek | infoRábaköz

———————————————————————————————-

Kedves Látogatóink!

Sajnos ismét bekövetkezett az, amitől féltünk…

A 484/2020. (XI. 10.) Kormányrendelet szerint 2020. november 11-től tilos a muzeális intézménynek, nyilvános könyvtári ellátást biztosító intézménynek, kép- és hangarchívumnak, közművelődési intézménynek, közösségi színtérnek és integrált kulturális intézménynek a látogatása és e helyszíneken – az ott foglalkoztatottak kivételével – a tartózkodás.

  .
Így a Vörösmarty Mihály Közösségi Színtér, a Kiskun Emlékhely, az 1956-os Büszkeségpont, a Közösségi Könyvtár és a Gy. Szabó Béla Képtár ismét bezárja kapuit a látogatók előtt.
.
Ezzel a rendezvényeink és foglalkozásaink is szünetelnek.
A járvány felülírta az idei évet… Fura ez, hiszen ritkán van szabad esténk, vagy hétvégénk… Egész évben a leginkább várt és leglátogatottabb rendezvényeink pedig épp az advent időszakára tehetők. Ezek a találkozások sajnos idén elmaradnak, de most a legfontosabb az egészségünk védelme, hogy – bár szűk családi körben -, de mindannyian egészségben ünnepelhessük a karácsonyt és az új évet.
.
Ettől függetlenül a mi munkánk nem áll le, a jövő évbe optimistán tekintünk és már ötletelünk az új programokon. Vigyázzunk magunkra, egymásra, tartsuk be a járványügyi előírásokat, hogy mihamarabb ismét személyesen is találkozhassunk!
Szabadság miatt zárva lesz Komárom-Esztergom Megyei Szervezet | SINOSZ
——————————————————————————————–
Tisztelt Látogatóink!
 .
Az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése érdekében hozott 46/2020. (III. 16.) Kormányrendelet értelmében 2020. március 17-től tilos a mozik, a közgyűjtemények, a közművelődési intézmények és közösségi színterek látogatása, ezért a Vörösmarty Mihály Művelődési Ház ajtaját ZÁRVA találják, csak munkatársaink léphetnek be az épületbe.
Úgy gondoljuk, hogy ebben a helyzetben az egyetlen felelős cselekedet a közösségi programjainak és szolgáltatásaink szüneteltetése.
Ettől függetlenül a mi munkánk nem áll le, folyamatosan tájékoztatjuk majd Önöket a fejleményekkel kapcsolatban.

Kérjük, hogy vegyék Önök is komolyan a helyzetet, figyeljünk oda egymásra!

Tóth-Deme Anett művelődésszervező, közösségfejlesztő
Szabadság miatt zárva lesz Komárom-Esztergom Megyei Szervezet | SINOSZ