Nemzeti Művelődési Intézet látóút Szankon (11.07.)

A kulturális motiváció és az értékszemlélet állt a Nemzeti Művelődési Intézet Lakiteleken szervezett konferenciájának középpontjában, mely második napján, november 7-én csütörtökön a szanki Művelődési Házba látogattak a résztvevők. A látóút célja a helyi értékfeltárás jó gyakorlatainak megismerése volt. A résztvevőket Patkós Zsolt polgármester úr köszöntötte, majd Szabó-Mikor Éva könyvtáros, a Helyi Értéktár Bizottság tagja beszélt Szank értékeiről, végül megkóstolhatták és ajándékba vásárolhattak a szanki kézműves konyakmeggyből.

Fotó: Tóth-Deme Anett

V. Halloween est (10.27.)

V. Családi tökfaragó verseny
VERSENYSZABÁLYZAT!

Tökök korlátozott számban állnak rendelkezésre, ezért érkezési sorrendben, az első 40 versenyzőnek tudunk adni. Jelentkezés a helyszínen egyéniben vagy csoportosan, családdal, barátokkal. Kést, vésőt, filctollat biztosítunk, a sablonról neked kell gondoskodnod. Kezdés 16:00-kor, a szavazásban az vesz részt, aki legkésőbb 17.45-ig befejezi és kivilágítva, sorszámával elhelyezi alkotását a többi között.
Szavazni mindenki egy szavazólappal tud!
18:00 órakor töklámpás felvonulás, 18:15-kor eredményhirdetés
Az első három alkotás jutalomban részesül, de a többiek sem maradnak ajándék nélkül!!! 🙂

Ingyenes informatikai tanfolyamok!!

November közepétől ismét tervezzük az IKER1-es szintű számítógép-kezelői tanfolyam indítását!

Ha Ön 16 és 65 év közötti magyar állampolgár, jelenleg nem áll tanulói/hallgatói jogviszonyban és jelenleg nem vesz részt más állami vagy EU forrásból támogatott informatikai képzésen, akkor a tanfolyamon való részvételhez 100%-os támogatást nyújt Önnek a GINOP 6.1.2 „Digitális szakadék csökkentése” című kiemelt projekt.

Image result for iker1
A képzés minimum 12 fő jelentkezése esetén indul!

jelentkezési határidő: 2018. november 5.

Jelentkezés személyesen a Művelődési Házban!