Zank Vezér Sportszálló és Tekecsarnok

Az Együtt Szankért Egyesület 2013-ban B-kategóriás gyermek és ifjúsági szálláshelyet alakított ki a Sportpályán található Tekecsarnok tetőtérében. Képzésekre, ifjúsági táborokra, tréningekre, osztálykirándulásokra és családi összejövetelekre is ideális helyszín a Sportszálló, mely biztosítja a szabad közösségi teret az adott esemény színvonalas megvalósításához.

Elhelyezés: 32 fő részére  7 db 4 ágyas és 1 db kétágyas szobákban, ahol  a közös használatú vizesblokk a folyosón található, valamint 2 db franciaágyas saját fürdőszobás szobákban.

Szobaárak:

  • Franciaágyas szoba saját fürdőszobával: 4.500 Ft/fő/éj
  • 4 ágyas szoba közös tusolóval: 4.000 Ft/fő/éj
  • Négyágyas szoba diák csoport esetén 3.000 Ft/fő/éj
  • gyerek/diák kedvezmény: 25% (3.000 Ft/fő/éj)

10% felár a 4 ágyas szobákban, ha kevesebb ágyat vesznek igénybe

Az épületben tekepálya, az udvaron műjégpálya, Skate Park, tenisz, futball, műfüves futball, kosárlabda, kültéri fitnesspark, teqball, ping-pong asztal, napelemmel működő okospad található, valamint bográcsozási és szalonnasütési lehetőség.

Tekepályabérlés: 2.500 Ft / óra / sáv

Ping-pong asztalbérlés: 2.000 Ft/óra

Műjégpálya, Skate Park, tenisz, futball, műfüves futball, kosárlabda, kültéri fitnesspark, teqball ingyenesen használható.

Ha különleges szálláslehetőséget keres, a Zank Vezér  Sportszálló mellett 10 db (2-3-4 személyes) jurta biztosítja a kivételes élményt május 1. és október 31. között. A kedvező árkategóriás szállás hagyományos anyagokból készült. Padozata burkolt, árammal, matracokkal, éjjeliszekrénnyel felszerelt. Közös vizes blokk  a szálló földszintjén található.

A honfoglalók lakása a jurta volt. Ez egy kör alakú, nemezből készült sátor, amelynek átmérője 4-5 méter, középen tűzhellyel, amely egész nap égett. A bejárattal szemben a tűzhely mögött volt a családfő helye. A családfőtől jobbra eső része a férfiaké, a balra eső része a nőké és a gyerekeké volt. A jurta rácsos falát díszes szőnyeggel borították. A jurtában való lakásmód egyáltalán nem volt kezdetlegesebb az épített házakénál. Szélsőséges időjárási viszonyok között fejlesztették ki, ezért mind formailag mind pedig szerkezetileg tökéletes a felépítése  és praktikus is, hiszen a vándorló, pusztai életmódhoz  idomul és nem utolsó sorban ez az otthona sztyeppei lovas nomád népek minden fontosabb  igényét kielégíti. Létrehozása magas fokú faműves és egyéb kézműves tudást igényel.

Jurta szállás ára: 3.000 Ft/fő/éj

Gyerek/Diák kedvezmény: 25% (2.250 Ft/fő/éj)

Információ, foglalás:

06 70 / 382-4033

Cím: 6131 Szank, Halasi u.26.

Email cím: szankszallas@gmail.com

Weboldal: https://szankmuvhaz.hu/szolgaltatasok/sportszallo/

Facebook: https://www.facebook.com/szankszallas

Megszakítás