Terembérlés

38./2022. (VI.9.) Önkormányzati határozat
  Önkormányzati tulajdonú lakások, üzlethelyiségek,
egyéb helyiségek és eszközök bérletéről.   

Vörösmarty Mihály Közösségi Színtér
6131 Szank, Rákóczi u. 22.

Foglalkoztató terem:
Fűtési időszakban: 3.600 Ft + ÁFA / óra
Fűtési időszakon kívül: 3.000 Ft + ÁFA / óra
A terem max. 30 fő befogadására alkalmas,
elsősorban tárgyalásokra, megbeszélésekre, képzésekre ajánljuk.
Konyha és evőeszköz használatot nem tartalmaz!

Konferenciaterem:
Fűtési időszakban: 4.800 Ft + ÁFA / óra vagy 42.000 Ft + ÁFA / nap
Fűtési időszakon kívül: 3.840 Ft + ÁFA / óra vagy 36.000 Ft + ÁFA / nap
A terem max. 96 fő befogadására alkalmas, 96 főre elegendő evőeszköz és konyhahasználatot magában foglal.
A konyha kizárólag hűtésre, melegítésre, tálalásra használható, főzési lehetőség nincs!
Hűtőkocsi üzemeltetése: 12.000 Ft + ÁFA / nap
Hangtechnika bérlése: 1.200 Ft + ÁFA / óra

Terembérleti szabályzat

A kibérelt termet és konyhát a rendezvény napján a bérlő megbízottja a Művelődési Ház alkalmazottjától leltárral veszi át, melyet 24 órán belül kulccsal együtt kell átadni. Az átadáskor a képviselő jelenlétében szintén leltár készül, e szerint az okozott kárt, hiányokat a bérlőnek kötelessége megfizetni.

A terembérlő feladata a kibérelt helyiség berendezése és beterítése. A bérlő a terem asztalait köteles lefedni, ehhez textil vagy papír abroszt magának biztosítani.

A bérlő és vendégei csak a kibérelt helyiséget használhatják (foglalkoztató vagy rendezvényterem konyhával és a mellékhelyiségek), egyéb helyiségek, pl. a klubhelyiség, számítógépes terem és játékterem nem tartoznak a terembérlésbe.

A konyha kizárólag tálalásra és mosogatásra használható, főzési lehetőség az udvaron kijelölt bográcsozó helyen, vagy a szín alatt van, amennyiben a bérlő a térkövet lefedi, hogy ne érje zsiradék. A bérlő a konyhában lévő két hűtőszekrényt, mikrohullámú sütőt és mosogatógépet használhatja, kávéfőzőt nem tudunk biztosítani.

A termet ugyanolyan állapotban kell visszaadni, ahogy a bérlő azt átvette, tehát minden vendégek által használt helyiséget kitakarítva (pl.: terem, konyha, öltöző, folyosók, mellékhelyiségek és udvar). A bérlő az ehhez szükséges eszközöket magának biztosítja (konyharuha, papírtörlő, mosogatószer, mosogatószivacs, szemeteszsák, stb.). Külön megegyezés szerint takarítás kérhető. A keletkezett hulladékot a bérlő köteles elszállítani, a maradék ételek elszállításához saját tárolóeszközt biztosít (pl.: ételes, zacskó, alufólia).

A terembérlés nem zavarhatja az intézmény közművelődési alapellátását, rendeltetésszerű működését. A bérlő tudomásul veszi, hogy amennyiben a terembérlés nyitvatartási időbe esik, más személyek is tartózkodhatnak az épületben.

Megszakítás